Житомир, ул. Старовильская 12, офис 6
С 9:00 до 17:00. Выходные: Сб, Вс.

Отзывы по странам:

Отзывы участников программ ZRFA
Видео отзывы

Комментарии

Авторизоватся можно через соц. сети:
Войти как пользователь
Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов:

Только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Войдите, пожалуйста.
Юрий Пона
Юрий Пона • 21.09.2017

Привіт всім, перш за все хочу подякувати компанії ZRFA за підтримку та допомогу впродовж стажування, адже час від часу виникають різні питання які потребують негайного вирішення, а ці чудові люди з компанії ZRFA завжди прийдуть на допомогу. На данний час в мене добігає до кінця мій контракт на молочній фермі в Швеції, і я хотів би підбити підсумки та поділитись враженнями з людьми які також хотіли б поїхати стажуватись але ще вагаються. Отож за цей час в мене накопилось дуже багато вражень, в основному приємних, дуже сподобалась ця країна (мав змогу трішки подорожувати), тут проживають приємні та привітні люди, скажу по правді робота тут не злегких, але коли вона достойно оплачується то навіть втоми не відчуваєш, по завершенні стажування у Вас буде досить великий багаж знань, тому що тут все досить зрозуміло пояснюють і показуть. Окрім роботи тут є досить багато різних видів відпочинку які навіть не потребують грошових вкладень, адже природа тут надзвичайна, дуже красиві озера та пишні ліси. Так що хто бажає, але ще побоюється їхати, я без вагань раджу скористатись цим шансом, тому що з компанією ZRFA поїхати стажуватись дуже просто.

Андрій Семенець
Андрій Семенець • 21.09.2017

Доброго Дня! Хочу подякувати усій команді ZRFA за допомогу в отриманні американської візи, та працевлаштування на чудову ферму, яка знаходиться в Північній Кароліні, де я зараз працюю. До цього я співпрацював з багатьма організаціями, котрі працюють на обмані та викачуванні грошей. Але знайшовши цю компанію я можу впевнено сказати, що якщо ви хочете отримати досвід за кордоном та побачити світ то це тільки через ZRFA. Велике Дякую Міші, Олексію, та Юлії що надали мені таку можливість...

Vasil Diachenko
Vasil Diachenko • 19.05.2017

Всім Привіт. Я учасник програми ZRFA і я хочу виразити вдячність її команді. Завдяки їм я отримав чудовий контракт в Данію, де був протягом 18 місяців і мені там все сподобалося. Зараз я отримав контракт в Австралію також завдяки їм і в найближчий час буду туди вирушати. Тут професійні та привітні люди, які розкажуть про все що вас цікавить, зі всим допоможуть та будуть вас підтримувати протягом вашої програми. Так що якщо у вас є бажання і можливість попрацювати за кордоном то вам сюди. Хай щастить.

ZRFA
ZRFA • 19.05.2017

Василий привет! Надеемся ты привезешь много интересных видео из Австралии, по примеру Дании. Видео Василия из садово-паркового хозяйства в Дании - (https://www.youtube.com/watch?v=tXa5eGoz00U). Спасибо за отзыв и за то что остаешься с нами. Коллектив ZRFA желает тебе удачи в Австралии!

Андрей Ткачук
Андрей Ткачук • 19.05.2017

Привіт всім майбутнім та колишнім стажерам ZRFA. Інтернет - це те місце де дуже багато "бруду" та брехні. І коли ви замислилися спробувати себе у праці за кордоном є велика ймовірність того, що вас просто "кинуть" (нажаль). Чого неможу сказати про ZRFA та конкретно про Льоню (так його називають всі стажери) Михайлова. І ось побачивши свої фото на сайті ZRFA у розділі "Большой рогатый скот" виникло бажання написати слова подяки. З допомогою Леоніда Міхайлова я мав змогу стажуватися у двох скандинавських країнах Данії та Швеції (по 18 місяців у кожній). Молочне господарство. Оформлення всіх необхідних документів проходить на високому професійному рівні. Як і попередній коментуючий зазначу, що всі дії, які потрібні від вас вам будуть чітко і внятно "розжовані", буде пояснено куди і з якими документами вам потрібно звернутися. Звичайно великим плюсом є те, що вас 100% зустріне фермер у країні, яку ви оберете, але моя вам порада ВЧІТЬ АНГЛІЙСЬКУ. Гарний рівень англійської дасть вам непогані шанси залишитися на фермі вже у якості робітника, а не стажера. Заробітна платня в такому разі зростає в рази (мінімум на 1000$). Неодноразово приводив і рекомендував своїх друзів до офісу ZRFA, які вже також пройшли, а є такі, які і досі у якості вже працівників знаходяться у Данії та Швеції. Рекомендую ZRFA як надійного працедавця !

ZRFA
ZRFA • 19.05.2017

Андрей, спасибо! За второй отзыв, оставленный на ново созданной странице "ОТЗЫВЫ". Тебе, "ветерану" программ ZRFA отдельная благодарность за предоставленные фотографии из Швеции и Дании. Они великолепны, в полной мере передают дух и обстановку, в которой протекает процесс стажировки и получения нового опыта. Порой мне нужно опубликовать фотографии в открытых источниках и я без заминки знаю где мне стоит искать фотографии. Это 2 папки с названием: "Андрей Ткачук Дания 2006 - 2008" и "Андрей Ткачук Швеция 2013 - 2014". Так же подпишусь под твоими словами "УЧИТЕ АНГЛИЙСКИЙ ЯЗЫК". Это как в целом обязательное требование, так и помимо является универсальным ключом к многих дверям по жизни. Отдельная благодарность за тёплые слова в сторону моего отца, основателя ZRFA Михайлова Леонида, которого как ты верно подметил многие называют "Лёньчик". Надеюсь, что я буду достойным продолжателем его дела. Добро пожаловать в обновленную компанию ZRFA! Алексей Михайлов.

Максим Окрушко

Всім привіт. Хочу поділитись враженнями про компанію ZRFA. Я хотів поїхати за кордон працювати, мені порадили вашу компанію. Спочатку я трохи боявся, але познайомившись з колективом. Міша і Олексій вони були дуже привітні, все розповідали показували альбоми зрізних країн куди можна відправитись. Так як у мене це була перша поїздка за кордон вони порадили мені поїхати в Німеччину для отримання більшого опиту роботи на фермі. Я сильно переживав, але для оформлення візи в Німеччину Міша і Олексій дуже мені допомогли зі всіма документами для посольства. Так як я не знав де знаходиться посольство вони мені допомогли туди дістатись сильно підтримали мене щоб я не переживав. Після того як я отримав візу допомогли мені придбати квиток, пояснили що мені протрібно робити після того як я вийду з автобуса в Німеччині що і куди звертатись. Я боявся що мене ніхто не зустріне, але тільки я приїхав в Німеччину мене зустрів фермер з яким я пропрацював 6 місяців. Я думав він буде суровим фермером, але я помилявся вся сім`я де я проживав ставилась до мене як до свого, тобто вони мене брали на різні празники, музеї, і т. д. Мені дуже сподобалось там. Після Німеччини я далі пішов в компанію ZRFA розказав Міші і Олексію про поїздку. Я спитав чи можна поїхати ще закордон, і так як у мене уже є отримані знання з Німеччини хлопці сказали що можуть відправити мене в США, я був згодний. Для мене, це друга сторона землі, це переліт на літаку, я ніколи не літав, це аеропорт, американське посольство. Я був сильно стурбований тим що я думав це все тяжко, але Міша і Олексій допомогли мені з візою, допомогли з англійським (розглянули питання які можуть запитати в посольстві). Хочу ще додати, у посольстві потрібно проходити співбесіду по англійському язику, але так як я з Мішою і Олексієм підготовився, вони розказали мені як потрібно сеье весли бути привітливим і не переживати. Співбесіду я пройшов добре всі питання які мене питали ми розбирали. І через кілька днів кур`єр привіз мені паспорт з візою. Все завдяки Міші і Олексію як би не вони я б не пройшов в посольстві. Зараз з їхнього офісу я придбав білет в США (Міннеаполіс) 20.10.2016 і виліт у мене 24.10.2016. Я також був стурбований перельотом але Міша і Олексій пояснили мені все буквально все все про аеропорти, що,як, де, і коли робити. Хлопці дуже допомогають зі всім що нада і як нада. Мені дуже сподобалось, і в подальших подорожаг я буду приходити до цієї компанії. Двері до офісу Міши і Олексія завжди відкриті. Я сильно вдячний їм двом. І зараз мені залишилось чекати свій літак. Дякую всім хто прочитав. І дякую ще раз Міші і Олексію.

ZRFA
ZRFA • 19.05.2017

Очень здорово увидеть первый и сразу же позитивный отзыв на только что созданной странице "Отзывы". Максим, спасибо тебе за твой комментарий, за тёплые и радушные слова. Надеюсь ты будешь наслаждаться процессом стажировки. А после возвращения домой направишь свои ново полученные знания в нужное русло. От лица компании ZRFA желаю тебе счастливой дороги и скорейшей адаптации в США. Терпения и выносливости, так как порой будут трудные моменты. Но все мы их прошли. Я тоже в свое время пробыл 19 месяцев в статусе стажера, в США. И как ты заметил в офисе - я горжусь тем опытом. Это было полезное, захватывающее, трудное и одновременно интересное для меня время. Там закалился мой характер. Знаю, что не легко быть вдали от дома, расстояние дает о себе знать, но благодаря интернету и Скайпу этот момент удается сгладить. Спасибо что проходишь этот этап своей жизни вместе с ZRFA. Мы благодарны тебе за предоставленную возможность быть для тебя полезными и надежными партнерами. Ты можешь рассчитывать на нас 24/7/365. Удачи в США! Алексей Михайлов ZRFA

Александр Дарчик

Всем привет!Хотел бы поблагодарить ZRFA за предоставленную возможность получить практику работы на ферме в США Дании и Швеции где мне очень понравилось и я получил хороший опыт работы и возможность путешествовать .В компании очень хороший и дружественный коллектив - можно всегда обратиться с любым вопросом неважно в Украине либо находясь за границей и всегда получить помощь ,по этому я чувствовал себя более уверенно находясь за границей.В общем это самая профессиональная компания работающая в этой сфере и кто желает пройти стажировку ,ZRFA оптимальный вариант

Vitalii Burmych
Vitalii Burmych • 17.03.2017

Привіт всім . Я хочу подякувати компанії ZRFA за те що допомогли виїхати за кордон , з низьким рівнем мови , та за малу суму коштів. Компанія дуже хороша , відповідальна , і всі дружні та привітні . Приємно прийти попити кави ,та почути ту інформацію яка тебе цікавить . Ви молодці так тримати !

ZRFA
ZRFA • 18.03.2017

Привет, Виталий! Спасибо за отзыв и за то, что остаешься с нами. Всегда рады встрече!

Андрей Дроздов

Здравствуйте , благодаря ZRFA нахожусь и работаю в Швеции с 2013 - 2017 . Работаю на птицеферме , работа очень грязная и тяжелая но все мы прекрасно знаем чего сюда приезжаем ) . Довольный ли я работой в Швеции ? - Нет , но приходиться работать что бы хоть как то прожить в богом забытой Украине , не довольный что любимая девушка ждет и скучает уже четвертый год. Ну и конечно я не жалею не о чем , я многому чему научился и много чего узнал за этот не маленький период времени. Спасибо за внимание (с) Всем Удачи!

ZRFA
ZRFA • 02.03.2017

Андрей спасибо за отзыв! 4 года это на самом деле очень не малый срок при этом это огромный багаж знаний и опыта за плечами, который надеемся ты сможешь реализовать в Украине. Удачи!

Vitalii Sobko
Vitalii Sobko • 26.02.2017

Завдяки ZRFA я проходив стажування на протязі 18 місяців в Швеції в 2014-2015 роках. Моя англійська мова та рівень досвіду були мінімальні, але з допомогою ZRFA, я здійснив свою мрію поїхати за кордон, заробити кошти та відвідати країни ЄС. Про цю програму дізнався від свого однокласника, який проходив стажування в Данії та порекомендував мені ZRFA і дав контакти Леоніда Михайлова. Хочу подякувати колективу ZRFA за вашу роботу.

ZRFA
ZRFA • 26.02.2017

Виталий спаcибо за отзыв. Дверь офиса ZRFA для тебя всегда открыта!

Sonniia Kereibaieva
Sonniia Kereibaieva • 23.02.2017

Я и мой муж участники программы в 2016 год . Проходили практику в США, штат Миннесота на теплицах ,а именно на цветах ! Очень довольна работой ,условиями проживания ,и дружелюбным коллективом ! Благодаря Леониду Михайлову и его кропотливой работе, нам пришёл парный контракт! И жизнь кардинально поменялась. За год работы мы получили бесценный опыт на всю жизнь,посетили много штатов и много новых знакомств ,и конечно улучшили английский язык! Я очень благодарна ZRFA за проделанную работу ,за то что вы помогаете осуществить мечту и с пониманием относитесь к каждому . Всем советую ZRFA ,как серьёзную компанию ,с лояльными ценами и хорошим рабочим коллективом!

ZRFA
ZRFA • 23.02.2017

Сонния спасибо за отзыв. Искреннее радуемся за вас и за то, что смогли подобрать тебе и Вадиму интересное место для прохождения стажировки. Удачи в США!