Житомир, ул. Старовильская 12, офис 6
С 9:00 до 17:00. Выходные: Сб, Вс.

Отзывы по странам:

Отзывы участников программ ZRFA
Видео отзывы

Комментарии

Авторизоватся можно через соц. сети:
Войти как пользователь
Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов:
Vasil Diachenko
Vasil Diachenko • 19.05.2017

Всім Привіт. Я учасник програми ZRFA і я хочу виразити вдячність її команді. Завдяки їм я отримав чудовий контракт в Данію, де був протягом 18 місяців і мені там все сподобалося. Зараз я отримав контракт в Австралію також завдяки їм і в найближчий час буду туди вирушати. Тут професійні та привітні люди, які розкажуть про все що вас цікавить, зі всим допоможуть та будуть вас підтримувати протягом вашої програми. Так що якщо у вас є бажання і можливість попрацювати за кордоном то вам сюди. Хай щастить.

ZRFA
ZRFA • 19.05.2017

Василий привет! Надеемся ты привезешь много интересных видео из Австралии, по примеру Дании. Видео Василия из садово-паркового хозяйства в Дании - (https://www.youtube.com/watch?v=tXa5eGoz00U). Спасибо за отзыв и за то что остаешься с нами. Коллектив ZRFA желает тебе удачи в Австралии!

Андрей Ткачук
Андрей Ткачук • 19.05.2017

Привіт всім майбутнім та колишнім стажерам ZRFA. Інтернет - це те місце де дуже багато "бруду" та брехні. І коли ви замислилися спробувати себе у праці за кордоном є велика ймовірність того, що вас просто "кинуть" (нажаль). Чого неможу сказати про ZRFA та конкретно про Льоню (так його називають всі стажери) Михайлова. І ось побачивши свої фото на сайті ZRFA у розділі "Большой рогатый скот" виникло бажання написати слова подяки. З допомогою Леоніда Міхайлова я мав змогу стажуватися у двох скандинавських країнах Данії та Швеції (по 18 місяців у кожній). Молочне господарство. Оформлення всіх необхідних документів проходить на високому професійному рівні. Як і попередній коментуючий зазначу, що всі дії, які потрібні від вас вам будуть чітко і внятно "розжовані", буде пояснено куди і з якими документами вам потрібно звернутися. Звичайно великим плюсом є те, що вас 100% зустріне фермер у країні, яку ви оберете, але моя вам порада ВЧІТЬ АНГЛІЙСЬКУ. Гарний рівень англійської дасть вам непогані шанси залишитися на фермі вже у якості робітника, а не стажера. Заробітна платня в такому разі зростає в рази (мінімум на 1000$). Неодноразово приводив і рекомендував своїх друзів до офісу ZRFA, які вже також пройшли, а є такі, які і досі у якості вже працівників знаходяться у Данії та Швеції. Рекомендую ZRFA як надійного працедавця !

ZRFA
ZRFA • 19.05.2017

Андрей, спасибо! За второй отзыв, оставленный на ново созданной странице "ОТЗЫВЫ". Тебе, "ветерану" программ ZRFA отдельная благодарность за предоставленные фотографии из Швеции и Дании. Они великолепны, в полной мере передают дух и обстановку, в которой протекает процесс стажировки и получения нового опыта. Порой мне нужно опубликовать фотографии в открытых источниках и я без заминки знаю где мне стоит искать фотографии. Это 2 папки с названием: "Андрей Ткачук Дания 2006 - 2008" и "Андрей Ткачук Швеция 2013 - 2014". Так же подпишусь под твоими словами "УЧИТЕ АНГЛИЙСКИЙ ЯЗЫК". Это как в целом обязательное требование, так и помимо является универсальным ключом к многих дверям по жизни. Отдельная благодарность за тёплые слова в сторону моего отца, основателя ZRFA Михайлова Леонида, которого как ты верно подметил многие называют "Лёньчик". Надеюсь, что я буду достойным продолжателем его дела. Добро пожаловать в обновленную компанию ZRFA! Алексей Михайлов.

Андрей Ткачук
Андрей Ткачук • 19.05.2017

Привіт всім майбутнім та колишнім стажерам ZRFA. Інтернет - це те місце де дуже багато "бруду" та брехні. І коли ви замислилися спробувати себе у праці за кордоном є велика ймовірність того, що вас просто "кинуть" (нажаль). Чого неможу сказати про ZRFA та конкретно про Льоню (так його називають всі стажери) Михайлова. І ось побачивши свої фото на сайті ZRFA у розділі "Большой рогатый скот" виникло бажання написати слова подяки. З допомогою Леоніда Міхайлова я мав змогу стажуватися у двох скандинавських країнах Данії та Швеції (по 18 місяців у кожній). Молочне господарство. Оформлення всіх необхідних документів проходить на високому професійному рівні. Як і попередній коментуючий зазначу, що всі дії, які потрібні від вас вам будуть чітко і внятно "розжовані", буде пояснено куди і з якими документами вам потрібно звернутися. Звичайно великим плюсом є те, що вас 100% зустріне фермер у країні, яку ви оберете, але моя вам порада ВЧІТЬ АНГЛІЙСЬКУ. Гарний рівень англійської дасть вам непогані шанси залишитися на фермі вже у якості робітника, а не стажера. Заробітна платня в такому разі зростає в рази (мінімум на 1000$). Неодноразово приводив і рекомендував своїх друзів до офісу ZRFA, які вже також пройшли, а є такі, які і досі у якості вже працівників знаходяться у Данії та Швеції. Рекомендую ZRFA як надійного працедавця !

ZRFA
ZRFA • 19.05.2017

Андрей, спасибо! За второй отзыв, оставленный на ново созданной странице "ОТЗЫВЫ". Тебе, "ветерану" программ ZRFA отдельная благодарность за предоставленные фотографии из Швеции и Дании. Они великолепны, в полной мере передают дух и обстановку, в которой протекает процесс стажировки и получения нового опыта. Порой мне нужно опубликовать фотографии в открытых источниках и я без заминки знаю где мне стоит искать фотографии. Это 2 папки с названием: "Андрей Ткачук Дания 2006 - 2008" и "Андрей Ткачук Швеция 2013 - 2014". Так же подпишусь под твоими словами "УЧИТЕ АНГЛИЙСКИЙ ЯЗЫК". Это как в целом обязательное требование, так и помимо является универсальным ключом к многих дверям по жизни. Отдельная благодарность за тёплые слова в сторону моего отца, основателя ZRFA Михайлова Леонида, которого как ты верно подметил многие называют "Лёньчик". Надеюсь, что я буду достойным продолжателем его дела. Добро пожаловать в обновленную компанию ZRFA! Алексей Михайлов.

Максим Окрушко

Всім привіт. Хочу поділитись враженнями про компанію ZRFA. Я хотів поїхати за кордон працювати, мені порадили вашу компанію. Спочатку я трохи боявся, але познайомившись з колективом. Міша і Олексій вони були дуже привітні, все розповідали показували альбоми зрізних країн куди можна відправитись. Так як у мене це була перша поїздка за кордон вони порадили мені поїхати в Німеччину для отримання більшого опиту роботи на фермі. Я сильно переживав, але для оформлення візи в Німеччину Міша і Олексій дуже мені допомогли зі всіма документами для посольства. Так як я не знав де знаходиться посольство вони мені допомогли туди дістатись сильно підтримали мене щоб я не переживав. Після того як я отримав візу допомогли мені придбати квиток, пояснили що мені протрібно робити після того як я вийду з автобуса в Німеччині що і куди звертатись. Я боявся що мене ніхто не зустріне, але тільки я приїхав в Німеччину мене зустрів фермер з яким я пропрацював 6 місяців. Я думав він буде суровим фермером, але я помилявся вся сім`я де я проживав ставилась до мене як до свого, тобто вони мене брали на різні празники, музеї, і т. д. Мені дуже сподобалось там. Після Німеччини я далі пішов в компанію ZRFA розказав Міші і Олексію про поїздку. Я спитав чи можна поїхати ще закордон, і так як у мене уже є отримані знання з Німеччини хлопці сказали що можуть відправити мене в США, я був згодний. Для мене, це друга сторона землі, це переліт на літаку, я ніколи не літав, це аеропорт, американське посольство. Я був сильно стурбований тим що я думав це все тяжко, але Міша і Олексій допомогли мені з візою, допомогли з англійським (розглянули питання які можуть запитати в посольстві). Хочу ще додати, у посольстві потрібно проходити співбесіду по англійському язику, але так як я з Мішою і Олексієм підготовився, вони розказали мені як потрібно сеье весли бути привітливим і не переживати. Співбесіду я пройшов добре всі питання які мене питали ми розбирали. І через кілька днів кур`єр привіз мені паспорт з візою. Все завдяки Міші і Олексію як би не вони я б не пройшов в посольстві. Зараз з їхнього офісу я придбав білет в США (Міннеаполіс) 20.10.2016 і виліт у мене 24.10.2016. Я також був стурбований перельотом але Міша і Олексій пояснили мені все буквально все все про аеропорти, що,як, де, і коли робити. Хлопці дуже допомогають зі всім що нада і як нада. Мені дуже сподобалось, і в подальших подорожаг я буду приходити до цієї компанії. Двері до офісу Міши і Олексія завжди відкриті. Я сильно вдячний їм двом. І зараз мені залишилось чекати свій літак. Дякую всім хто прочитав. І дякую ще раз Міші і Олексію.

ZRFA
ZRFA • 19.05.2017

Очень здорово увидеть первый и сразу же позитивный отзыв на только что созданной странице "Отзывы". Максим, спасибо тебе за твой комментарий, за тёплые и радушные слова. Надеюсь ты будешь наслаждаться процессом стажировки. А после возвращения домой направишь свои ново полученные знания в нужное русло. От лица компании ZRFA желаю тебе счастливой дороги и скорейшей адаптации в США. Терпения и выносливости, так как порой будут трудные моменты. Но все мы их прошли. Я тоже в свое время пробыл 19 месяцев в статусе стажера, в США. И как ты заметил в офисе - я горжусь тем опытом. Это было полезное, захватывающее, трудное и одновременно интересное для меня время. Там закалился мой характер. Знаю, что не легко быть вдали от дома, расстояние дает о себе знать, но благодаря интернету и Скайпу этот момент удается сгладить. Спасибо что проходишь этот этап своей жизни вместе с ZRFA. Мы благодарны тебе за предоставленную возможность быть для тебя полезными и надежными партнерами. Ты можешь рассчитывать на нас 24/7/365. Удачи в США! Алексей Михайлов ZRFA

Александр Дарчик

Всем привет!Хотел бы поблагодарить ZRFA за предоставленную возможность получить практику работы на ферме в США Дании и Швеции где мне очень понравилось и я получил хороший опыт работы и возможность путешествовать .В компании очень хороший и дружественный коллектив - можно всегда обратиться с любым вопросом неважно в Украине либо находясь за границей и всегда получить помощь ,по этому я чувствовал себя более уверенно находясь за границей.В общем это самая профессиональная компания работающая в этой сфере и кто желает пройти стажировку ,ZRFA оптимальный вариант

Vitalii Burmych
Vitalii Burmych • 17.03.2017

Привіт всім . Я хочу подякувати компанії ZRFA за те що допомогли виїхати за кордон , з низьким рівнем мови , та за малу суму коштів. Компанія дуже хороша , відповідальна , і всі дружні та привітні . Приємно прийти попити кави ,та почути ту інформацію яка тебе цікавить . Ви молодці так тримати !

ZRFA
ZRFA • 18.03.2017

Привет, Виталий! Спасибо за отзыв и за то, что остаешься с нами. Всегда рады встрече!

Андрей Дроздов

Здравствуйте , благодаря ZRFA нахожусь и работаю в Швеции с 2013 - 2017 . Работаю на птицеферме , работа очень грязная и тяжелая но все мы прекрасно знаем чего сюда приезжаем ) . Довольный ли я работой в Швеции ? - Нет , но приходиться работать что бы хоть как то прожить в богом забытой Украине , не довольный что любимая девушка ждет и скучает уже четвертый год. Ну и конечно я не жалею не о чем , я многому чему научился и много чего узнал за этот не маленький период времени. Спасибо за внимание (с) Всем Удачи!

ZRFA
ZRFA • 02.03.2017

Андрей спасибо за отзыв! 4 года это на самом деле очень не малый срок при этом это огромный багаж знаний и опыта за плечами, который надеемся ты сможешь реализовать в Украине. Удачи!

Vitalii Sobko
Vitalii Sobko • 26.02.2017

Завдяки ZRFA я проходив стажування на протязі 18 місяців в Швеції в 2014-2015 роках. Моя англійська мова та рівень досвіду були мінімальні, але з допомогою ZRFA, я здійснив свою мрію поїхати за кордон, заробити кошти та відвідати країни ЄС. Про цю програму дізнався від свого однокласника, який проходив стажування в Данії та порекомендував мені ZRFA і дав контакти Леоніда Михайлова. Хочу подякувати колективу ZRFA за вашу роботу.

ZRFA
ZRFA • 26.02.2017

Виталий спаcибо за отзыв. Дверь офиса ZRFA для тебя всегда открыта!

Sonniia Kereibaieva
Sonniia Kereibaieva • 23.02.2017

Я и мой муж участники программы в 2016 год . Проходили практику в США, штат Миннесота на теплицах ,а именно на цветах ! Очень довольна работой ,условиями проживания ,и дружелюбным коллективом ! Благодаря Леониду Михайлову и его кропотливой работе, нам пришёл парный контракт! И жизнь кардинально поменялась. За год работы мы получили бесценный опыт на всю жизнь,посетили много штатов и много новых знакомств ,и конечно улучшили английский язык! Я очень благодарна ZRFA за проделанную работу ,за то что вы помогаете осуществить мечту и с пониманием относитесь к каждому . Всем советую ZRFA ,как серьёзную компанию ,с лояльными ценами и хорошим рабочим коллективом!

ZRFA
ZRFA • 23.02.2017

Сонния спасибо за отзыв. Искреннее радуемся за вас и за то, что смогли подобрать тебе и Вадиму интересное место для прохождения стажировки. Удачи в США!

Владимир Гацковский

Всем Привет! Впервые познакомился с Леонидом Михайловым в 2004 году. С тех пор я прошел 4 стажировки ( Дания , Финляндия и 2 стажировки в США). В компании ZRFA вам всегда дадут достоверную информацию , качественное сопровождение и помогут советом. Общаясь с ребятами которые пользовались услугами других компаний с различных регионов Украины могу с уверенностью сказать что цены в ZRFA более чем лояльные. Для желающих стажироваться за границей эта компания просто находка. Спасибо ZRFA и Михайлову Леониду лично.

ZRFA
ZRFA • 01.02.2017

Владимир привет! Спасибо за отзыв и всегда добро пожаловать в офис ZRFA.